Thursday, February 27, 2014

Review + Giveaway: Total Image Fast Loss Drink

Hello, lovelies! A heavy box of gift came to my doorstep a week before Chinese New Year, and now it's time for me to share its awesomeness with you. I have been pigging out during the CNY celebration, luckily Total Image slimming drink is here for rescue! 

This product has been popular and selling fast in the pharmacies, but you may wonder what's so good about it. Formulated in France, Total Image Fastloss Drink is a 100% safe and natural slimming beverage that allows you to indulge in good food with no guilt.

Yes, it means that you can still eat a balanced diet, and lose weight effectively! 

Honestly I have been dying to lose at least 5kg for a whole year, but until today I am stucked at 50kg no matter how I exercise because I can't resist good food! Now I can stay slim with Total Image Fast Loss Botanical Beverage that incorporates two unique weight-loss sciences:

-Science of fat blocking
-Science of carbohydrate blocking 

The blend of botanical ingredients such as Brown Seaweed, Green Tea and Bitter Orange Extracts help to:
- Increase metabolism to burn calories and reduce fat
- Block sugar from getting stored as fat
- Prolong the effect of fat burning and reduce appetite
- Nourish body with vitamins and minerals 
It retails at RM155.00 for 1 month supply in a box of 22ml x 30 bottles. The bottle is quite solid and does not break easily although I accidentally dropped one onto the floor. 

The drink inside is transparent in color, but tastes quite strong and sourish. That's why what I always do is taking in everything in just one sip.

You can consume 1-2 bottles daily, best around 30 minutes after breakfast. 
Don't forget to shake well before drinking!

Each bottle has only 12.6 calories, with little sugar content, but able to firm up your thigh, buttock and waist. 

I heard that lots of people can lose 2.8kg within 2 months with 4-5cm size reduction around their thighs and buttocks! For myself, I have only consume it for 1 month and lose 2kg. I'm currently 48kg and looking forward to continue my slimming journey with Total Image and lose more fats =)

For best result, adequate water intake (2-3 litres daily) and regular exercise (20-30 minutes daily) is recommended. The best thing is, no drastic food reduction or hardcore workout is required throughout the slimming process!

Total Image Fastloss Drink is given the Watsons Award as Best Slimming Drink in 2013.

Rest assured for Muslims, because this product is Halal-certified. Slimming doesn't count gender, it is suitable for both men and women. Now I'm motivated to work my way towards a healthier, slender figure! =) 

GOOD NEWS!
Total Image Fastloss Drink is having a BUY 2 FREE 1 promotion, until 31 March 2014. All you need to do is, collect the two boxes of Fastloss Drink's barcodes and purchase receipt, then redeem 1 FREE box of Fastloss Drink!

.....and I'm having a giveaway for you too!
10 lucky readers who answer the question below correctly will receive
ONE (1) week supply of Total Image Fastloss Drink (22ml x 7 bottles)

Question: "Total Image Fastloss Drink incorporates the combination of 

2 unique weight loss sciences which are?"

Leave a comment below for your answer + Name + Email Address.
Example: 
Name: FiSh SzeHui
Email: ohfishie@gmail.com
Answer: xxx and xxx

**Giveaway period ends on 15 March 2014.
Winners will be contacted within a week after that.
Winners need to provide mailing address and contact number for delivery purpose.

Total Image Fast Loss Drink is available at Watsons, Guardian, Caring, and all leading pharmacies nationwide.

For more information about Total Image Fast Loss Drink, kindly visit
Facebook: fb.com/TotalImageMalaysia
Contact number: 03-6272 1111

33 comments:

  1. Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking

    ReplyDelete
  2. Name: Janice Yeap
    Email: janice_fenq@yahoo.com
    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    Thank you Fish! :D

    ReplyDelete
  3. Name : Sharon Sree Ganesh, sha1ree@yahoo.com :) Science of fat blocking and carbohydrate blocking

    ReplyDelete
  4. Name: Jeff Soo
    Email: swspm@yahoo.com
    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    ReplyDelete
  5. Thank you for sharing!! ^^

    Answer: Science of fat blocking & Science of carbohydrate blocking
    Name: Queenie Lai
    Email: queenielai98@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. The combination of 2 unique weight loss sciences incorporated in Total Image Fastloss Drink are:
    1) Science of fat blocking
    2) Science of carbohydrate blocking

    Name: Rebecca Wong
    Email: rebecca.wong.ying@gmail.com

    ReplyDelete
  8. My answer :
    Science of fat blocking & science of carbohydrate blocking.


    Name: Nur Amalina Nadri
    Email: amalinanadri92@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Name: Lina
    Email: winlyn99@gmail.com
    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    Thank you for the giveaway :)

    ReplyDelete
  10. Name: Ong Ee Ming
    Email: eeming0623@hotmail.com
    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    ReplyDelete
  11. Name: Eriol Loh
    Email: bubblegum_77@hotmail.com
    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    ReplyDelete
  12. Name: Keiko Loh
    Email: keiko_lolipop@hotmail.com
    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    ReplyDelete
  13. very nice packaging. Good luck to those who participate

    ReplyDelete
  14. Name: Yann Wong
    Email: evianyiyi@hotmail.com
    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    Thanks:)

    ReplyDelete
  15. Thanks for your giveaways.

    My answer :
    Science of fat blocking & science of carbohydrate blocking.


    Name: Pinky Ng
    Email: pinkyyii@live.com

    ReplyDelete
  16. Name: Winnie Chong
    Email: windtheliny@hotmail.com
    Answer: The combinations are science of fat blocking and science of carbohydrate blocking .

    I m fat n i nid to lose some weight =p

    ReplyDelete
  17. Name: Winnie Chong
    Email: windtheliny@hotmail.com
    Answer: The combinations are science of fat blocking and science of carbohydrate blocking .

    I m fat n i nid to lose some weight =p

    ReplyDelete
  18. Name: Diana Teo
    Email: dianateodt@gmail.com
    Answer: The combinations are science of fat blocking and science of carbohydrate blocking.

    Hopefully I could be the lucky winner cause I really need to lose some weight of mine *fingers crossed*

    ReplyDelete
  19. Honestly, I have never tried weight loss products. All these years I rely on controlling my food intake and an active life just yo maintain my weight so as not to be highly overweight (yes.. I am slightly overweight). Maybe should try some to see if it helps me.

    Name: Serah Lim
    Email: serah.lim 91@gmail.com
    Answer: The science combined are science of fat blocking and science of carbohydrate blocking.

    ReplyDelete
  20. Thanks for this lovely giveaway, I'm always doubtful with slimming products because of the side effects and all. But after reading about your rave, I can't wait to get my hands on them :D

    Name: Erica Koh
    Email: yiluan_koh@hotmail.com
    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    ReplyDelete
  21. Name: Jenny Low
    Email: jeninfor@yahoo.com
    Answer: Science of Fat Blocking & Science of Carbohydrate Blocking

    Thanks, Fish.

    ReplyDelete
  22. Name: Jeisley Looi
    Email: jeisleylooi@gmail.com
    Answer: Science of Fat Blocking & Science of Carbohydrate Blocking

    If I could slim down with this product.... I will go for photoshooting !! =D

    ReplyDelete
  23. Name: Melody Khor
    Email: melodykhor94@gmail.com
    Answer: Science of Fat Blocking & Science of Carbohydrates Blocking

    ReplyDelete
  24. Answer: Science of Fat Blocking & Science of Carbohydrates Blocking
    Name: shahida rahim
    Email: shahid_da87@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. Name: Erica Koh
    Email: yiluan_koh@hotmail.com
    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    ReplyDelete
  26. Name : Suzanne Tiew
    Email : shyan_zhuzhu@hotmail.com
    Answer : Science of Fat Blocking and Science of Carbohydrate Blocking

    Thanks!

    ReplyDelete
  27. Name: Jessica Lim
    Email: jessikalim.93@gmail.com
    Answer: (1) Science of fat blocking
    (2) Science of carbohydrate blocking

    Thanks for having such a great giveaway! Hope I'm the lucky one, hehe! ♥

    ReplyDelete
  28. Name: canice gee
    Email: canice_kei2@hotmail.com
    Answer: Science of Fat Blocking and Science of Carbohydrate Blocking

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. ~ Science of fat blocking
    ~ Science of carbohydrate blocking
    Name: Choi Yen
    Email: mimid3vils@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. Name: Erica Koh
    Email: yiluan_koh@hotmail.com
    Answer: Science of fat blocking and science of carbohydrate blocking

    ReplyDelete

What's your say? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Click for More: